Pup informatie/werkwijze

Bij serieuze interesse, kunnen we uw gegevens en wensen noteren (zie onderstaande vragen), maar mensen die in onze ogen het beste huisje kunnen bieden gaan uiteraard altijd voor! We hanteren dus geen nr. 1,2,3 enz op de lijst. Houd onze website in de gaten. Zodra we nieuws hebben, zullen we dit op onze website vermelden. Neem nogmaals contact met ons op om je interesse kenbaar te maken. Mensen waar we niets meer van horen, halen we weer van de lijst! 

Reserveren doen wij niet op voorhand. Pas als er pupjes geboren zijn, na een persoonlijke kennismaking en een wederzijdse klik, mag er gereserveerd worden. Als er vragen zijn, mag u uiteraard altijd een berichtje sturen. 
 
Wij zoeken voor onze hondjes de beste huisjes en willen u uiteraard ook helpen bij de keuze van een pup uit het nest (karakter) dus we willen graag wat meer van u weten zoals:   

- Heeft u ervaring met honden?
- Waar gaat uw voorkeur naar uit? Reu? of Teef? en waarom?
- Zoekt u een hondje puur voor gezelschap of heeft u fok- en of showplannen
- Hoe ziet uw gezinssamenstelling eruit?
- Heeft u (andere) huisdieren?
- Ik wil graag iets weten over uw werksituatie en/of er iets voor de pup/hond geregeld wordt.  


Onze pupjes mogen naar een nieuw baasje als ze ongeveer 9 a 10 weken oud zijn. Ze worden verschillende keren nagekeken door een dierenarts, krijgen de benodigde entingen en worden ontwormd volgens schema. De Raad van Beheer zal voor de chip zorgen.  

De pupjes verhuizen met:
Een officiƫle F.C.I. stamboom
DNA profiel
Europees Paspoort
Koopcontract
Informatiepakket met voldoende voer.
 
Zie onze pagina's Dekberichten/pups op komst voor meer informatie